Led panelen 30×60 cm (295-x-595-mm)

De beste manier om uw bedrijf te verlichten zijn LED panelen. Deze zijn met name geschikt voor winkels, kantoren en praktijkruimtes. U kunt bestaande TL armaturen 1 op 1 vervangen met onze led panelen 30×60 cm en direct besparen op uw energierekening. Een LED paneel is namelijk op z’n minst 50% zuiniger dan TL verlichting.

Bespaar direct:

Met LED panelen bespaart u in vergelijking met TL buizen 50% op energiekosten. In vergelijking met traditionele verlichting kan dit zelfs oplopen tot 90%. Beter voor het milieu en ook voor uw portemonnee. Dankzij de lange levensduur profiteert u extra lang van verminderde energiekosten.

Toepassing:

LED panelen 30×60 cm zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken maar de afmetingen die wij hanteren zijn ideaal voor systeemplafonds. Als u geen systeemplafond heeft dan kunt u onze opbouwframes, ophangkoorden of montagebeugels gebruiken.

Geschikt voor kantoor, winkel, kapsalon, praktijkruimte, dierenarts, tandarts, fysiotherapeuten, garages, ziekenhuizen, wachtruimtes, restaurants, eethuizen, showrooms, sportzalen, scholen en meer.

Beschikbare kleuren:

3000K warm wit
4000K neutraal wit
6000K koud wit